Over ons

In 2010 zijn wij gestart met onze winkel wat voornamelijk was gericht op baby’s, door regelmatige vraag zijn wij verder gaan uitbreiden met ons assortiment, waardoor wij in 2011 naar het Raadhuisplein verhuisden. Daar kwam de zwangerschapskleding en kinderkleding erbij, maar ook het assortiment in aankleding voor de babykamer werd groter. Door het groeien kwam ook de vraag naar tienermode, waardoor we in 2015 weer zijn verhuisd, zodat wij nu een heel breed assortiment hebben gekregen, om op allerlei wensen van de klant in te kunnen spelen. Een luisterend oor naar de klant toe vinden wij heel belangrijk, maar ook goede service en advies staat bij ons hoog in het vaandel.

In december 2019 zijn we naar een andere locatie verhuisd in Oostburg. In het oude pand van de ABN Amro. Waar we ons assortiment verder hebben uitgebreid, met een mooie collectie duurzaam speelgoed, en in 2021 hebben we ons assortiment ook met boeken en knutselspulletjes verder uitgebreid.

Een uitgebreid assortiment in hippe, eigentijdse, stoere en lieve kleding van zwangerschap, prematuur tot tieners en accessoires, voeding bereiding, borstkolven, en cadeauartikelen, van goede maar zeer betaalbare kwaliteit! Wij staan garant achter onze producten!

Wij staan met een team van 3 enthousiaste dames: Angeline, Ria en Marith graag voor u klaar en heten u van harte welkom!

Kom naar onze winkel! Hier vind je alles voor jouw kids.